Stejně jako v loňském roce i letos uspořádali sociální demokraté ve Zlíně na zahradě Integrovaného centra Slunečnice dětský den. Na povedené akci se sešlo bezmála osmdesát dětí s rodiči a přáteli. 

Počasí přálo dětským hrám, které probíhaly venku a byly tradičního rázu, jako skákání panáka, hod na cíl či opičí dráha. Součástí disciplín byla i první pomoc, u které sekundovala Alena Gajdůšková, senátorka za zlínský obvod, která pomáhala malým soutěžícím se splněním úkolu. Pro každého soutěžícího byla připravena sladká odměna a jako bonus jízda na ponících a malování na obličej, které je jako vždy na takových dětských akcích nejpopulárnější.

Vladimír Drtil jako předseda ČSSD Zlín vítal rodiče, zejména maminky, papírovou kytičkou, která byla vyrobena v dílně Slunečnice a další členové strany se věnovali každý své disciplíně a organizaci dětského dne. Povedená akce potěšila všechny její organizátory, kteří jsou součástí nového vedení ČSSD ve Zlíně, a zahájila tak novou éru obnovené sociální demokracie ve městě.

Fotogalerie z dětského dne